6/16/2011

Fuh!

Bismillah wal hamdulillah

Wahai Encik Blog, gua nak membebel pada lu sekejap sebelum masuk tidur.

Entah sekalian masa aku terbazir. Walaupun sebelum ni memang aku banyak membazir masa.

Terkurung di luar rumah. Tertekan. Lebih tertekan bila jadual studi lari buang ke laut.

Pantang gua, kalau plan gua orang kacau, tapi kalau sendiri kacau tak mengapa. Hahaha..

Selamat gua asyik ingat ke Baginda Nabi dari tadi. Baginda dengan tenang duduk di luar rumah bila isterinya tidak sedar untuk buka pintu.

Gua ambil nafas. Hembus. Tarik dalam-dalam. Hembus. Gigi dah sakit akibat menahan geram. Fuh! Kalau ikut nafsu, pintu binasa.

Kesimpulannya:
Sebab itu gua tak boleh bernikah lagi. Gua belum cukup cool macam Nabi Muhammad sollaAllahu 'alaihi wa salllam.

Sekian.

Wallahualam

Dzuu Haniin
Kanak-kanak sedang belajar. Fuh!

7 ulasan:

EZAN IDMA berkata...

nt dah cool leh la kawen :)

Akiddo Junior berkata...

hua hua hua, lari blk umah ayahanda dan bonda la. amacam?

Dzuu Haniin berkata...

Cik Ezan-hahaha..amiin.

Kak Uda-ada universiti ain shams cawangan sana ke?hehe

Tanpa Nama berkata...

lu teruk la bro..meh dtg ukm..
gua pun tak cool lagi nie..

sunan haramain

Dzuu Haniin berkata...

hahaha..memang la teruk.UKM?ada calon kah?wakakaka

Tanpa Nama berkata...

huii,ramai bro..klau nak medic lagi ramai..lu bleh susun la buat interbiu..

sunan al-bangi

Akiddo Junior berkata...

kita buat cwgn ain shams la kat cni. suro umy ayah sambung bljr sana pun ok jgk? wahaha